Pachetul business

Fiecare activitate comerciala are specificul propriu. Toate activitatile au insa in comun nevoia de furnizori de servicii de calitate. Pornind de la reglementarile legale pentru operatiuni curente cum ar fi dezinsectia, deratizarea sau dezinfectia si pana la nevoi specifice unde putem include: ignifugarea materialelor textile, ignifugarea salopetelor de lucru sau erbicidari manuale in livezi, vii sau sere putem crea un pachet de servicii specific activitatii dumneavoastra. Promptitudinea autorizarile si calitatea serviciilor ne diferentiaza de concurenta.

Pachet servicii business

Pentru ca vorbim despre siguranta. Ignifugarea inseamna mai mult decat protectie la foc. Ignifugarea este pentru noi protectia bunurilor si a vietii. Chiar daca stim ca am exclus posibilitatile de producere a incendiilor acestea pot aparea in orice moment si de aceea recomandam protectia pasiva la foc prin ignifugare. Prin ignifugare pagubele materiale este sunt minime si castigati timp pretios pentru evacuarea personalului si a bunurilor. In locurile in care se lucreaza cu foc, flacara deschisa (magazii, ateliere, etc) ignifugarea structurii si a mobilierului este reglemetata prin lege. De asemenea, in locurile predispuse incalzirii datorate razelor solare sau altor factori (depozite, magazii, structuri metalice) ignifugarea ajuta la cresterea punctului de aparitie a flacarii si reducerea riscului si pagubelor de incendiu. In plus societatile de asigurare, ofera reduceri ale primelor de asigurare daca bunurile dumneavoatrra sunt ignifugate, dar numai daca ignifugarea este facuta de firme autorizate de IGSU si conform normelor IGSU.
Este cunoscut faptul ca infestarile cu gandaci, soareci, sobolani sau furnici scad moralul angajatilor. Efectele asupra clientilor pot fi devastatoare, distrugandu-va reputatia.
Indiferent ca aveti o sera, o gradina sau livada serviciile noastre de erbicidare va asigura estetica si confortul. Aveti nevoie de managementul vegetatiei chiar daca detineti o parcare sau un depozit. Indepartarea vegetatiei de la rigole, din imediata apropiere a cladirilor are ca prim efect facilitarea scurgerii de ape pluviale. In plus angajatii dumneavoastra se vor bucura ca paianjenii si capusele nu mai au ascunzisuri in vegetatia necontrolata.
servicii ignifugare
ignifugare constanta

Ce iti oferim?

Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, putem crea un pachet de servicii care sa asigure eliminarea rapida si eficienta a daunatorilor pastrand cat mai reduse cheltuielile dumneavoastra. MELUSTI SONIC SRL iti ofera contracte speciale la cele mai avantajoase preturi, pachete integrate de servicii (posibilitate de a integra serviciile DDD, ignifugarea si erbicidarea intr-un singur contract), vizite regulate dupa operatiunile de ignifugare, deratizare si dezinsectie, certificate de inspectie si tratament pentru activitatile de ignifugare, dezinfectie, deratizare, dezinsectie.
Indiferent ca domeniul de activitate este de alimentatie publica, hotelier, detineti o cladire de birouri efectuam operatiuni de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. O atentie sportita o avem pentru operatiunile de dezinfectie in spitale, policlinici, cabinete medicale, scoli si gradinite. Executam lucrari de ignifugare pentru terase, restaurante, mobilier hoteluri. Calitatea serviciilor noastre ne-a recomandat clientilor care detin depozite si ateliere in care impreuna cu tratamentul ignifug aplicam si tratamente anticarii si antimucegai. In afara de ignifugarea materialului lemnos executam ignifugare pentru materiale textile: ignifugari salopete, costume de lucru, ignifugari cortine sau draperii. Erbicidam cai de access, zone adiacente drumurilor, drumuri partial amenajate, gardini, sere. Livezile si parcurile incanta privirea dupa operatiunile noastre de erbicidare selectiva.
Fiecare etapa a lucrarilor este supervizata de inspectorul de calitate, care se asigura ca operatiunile desfasurate indeplinesc normele de siguranta si nu pun in pericol familia sau mediul inconjurator. S.C. MELUSTI SONIC S.R.L. Constanta are implementat sistemul de management integrat al calitatii (SR ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 OHSAS 18001). Are avizele necesare pentru tratarea si protectia lemnului precum si pentru efectuarea operatiunilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Aceasta garanteaza nu numai ca efectuam servicii eficiente si de calitate, dar respectul pentru mediu si sanatate este primordial.
Avem de luat in calcul multe elemente cand este vorba despre protectia afacerii dumneavoastra. Marimea sediului, marimea si vegetatia curtii, factorii de risc si infestare, etc. Suntem siguri ca va putem oferi solutia cea mai buna, cele mai bune servicii la cel mai bun pret. Facem eforturi de a avea cele mai bune substante si cel mai bun personal specializat in operatiuni de dezinsectie, deratizare, dezinfectie si igifugare. Toate acestea pentru a va crea un mediu sigur cu cele mai mici costuri.

Specialistii Melusti Sonic va stau permanent la dispozitie!

0736 333 555