Pachetul acasa

In peste 15 ani de lupta cu daunatorii, am invatat ca trebuie sa tratam cu seriozitate gandacii de bucatarie si paianjenii. Clientii nostri pot confirma. Folosim cea mai noua tehnologie si cele mai noi produse pentru a va putea proteja locuinta printr-un plan de combatere eficienta a daunatorilor.

Pachet servicii pentru acasa

Infestarile cu gandaci, furnici, paianjeni, molii, muste si tantari sunt frecvente. Gandacii veniti din subsoluri sunt puratatori de microbi si boli. Intepaturile insectelor creaza disconfort si pot genera alergii. Mustele si tantarii sunt recunoscuti ca fiind purtatori de microbi si germeni periculosi pentru om si animalele de companie.Soarecii si sobolanii din subsoluri sunt un fapt. Chiar daca nu ii vedem, acestia odata instalati in subsoluri sunt un pericol pentru sanatatea familiei tale. Soarecii si sobolanii intra in contact cu insecte sau chiar cu animalele de companie si prin intermediul acestora pot aduce infestari sau chiar boli in familia dumneavoastra.
Suntem siguri ca faceti eforturi pentru a tine gradina si daunatorii departe de casa si curtea dumeavoastra. Cu solutiile clasice de ignifugare, dezinsectie, deratizare, dezinfectie sau erbicidare este posibil sa obtineti rezultate greu, cu mari eforturi si cheltuieli mari sau chiar nu obtineti deloc rezultate in distrugerea daunatorilor.La MELUSTI SONIC SRL investim continuu in pregatirea specialistilor nostri si in cele mai noi solutii si tehnologii. Colaboram cu producatori si distribuitori de renume din domeniu, iar experienta noastra de peste 15 ani in domeniu este cea mai buna carte de vizita. Ca firma specializata, in cazuri speciale dispunem de posibilitatea de a folosi diverse substante care nu sunt accesibile publicului larg.
Servicii erbicidare

La fiecare vizita echipa noastra:

Fie ca ati vazut deja urmele unor gandaci sau soareci sau doriti sa preveniti aparitia acestora, echipa noastra va veni si va face o inspectie acasa la dumneavoastra. La prima vizita, echipa Melusti Sonic SRL va inspecta vizual locuinta si curtea si daca va fi necesar vom aduce si echipament de ultima generatie: aparate pentru masurat umiditatea, oglinzi si camere miniaturale, lampi UV pentru a putea identifica zonele de risc ridicat, locurile de intrare ale daunatorilor, fisuri sau scurgeri. Prima vizita dureaza aproximativ 30-45 minute. La sfarsitul inspectiei, expertul nostru va intocmi un raport care va sublinia problemele existente si va recomanda un plan de combatere adaptat locuintei dumneavoastra.
Expertul Melusti Sonic SRL va aplica masurile necesare de eliminare a soarecilor, gandacilor sau insectelor zburatoare descoperite in timpul inspectiei. De asemenea, poate instala camere miniaturale de supraveghere pentru a observa aparitia daunatorilor. Abordarea specialistilor nostri este stiintifica, si oferim cele mai bune solutii pentru a ajunge la ``radacina`` problemelor. La finalul operatiunilor specialistul nostru va intocmi un raport de activitate care cuprinde activitatile desfasurate si cand va reveni pentru a va proteja locuinta.
Daunatorii nu apar doar o data pe an, deci si specialistii nostri trebuie sa fie in permanenta cu dumneavoastra. Expertul Melusti Sonic face inspectii dupa un calendar anual bine stabilit pentru a monitoriza casa si activitatea daunatorilor. Cautam constant noi semne ale existentei gandacilor si altor insecte sau soarecilor. Daca avem suspiciuni vom investiga mai amanuntit. Specialistii nostrii monitorizeaza si inregistreaza problemele aparute si stabilesc impreuna cu dumneavoatra cea mai buna strategie de a tine gandacii afara din casa.<br /> Iarna, Primavara, Vara sau toamna specialistul nostru este langa dumneavoastra pentru a preveni infestarile sezoniere, si a asigura succesul pe termen lung al serviciilor.
Avem de luat in calcul multe elemente cand este vorba despre protectia casei dumneavoastra. Marimea locuintei, marimea si vegetatia curtii, factorii de risc si infestare, etc. Suntem siguri ca va putem oferi solutia cea mai buna, cele mai bune servicii la cel mai bun pret. Facem eforturi de a avea cele mai bune substante si cel mai bun personal specializat in operatiuni de dezinsectie, deratizare, dezinfectie si igifugare. Toate acestea pentru a va crea un mediu sigur cu cele mai mici costuri.

Dezinsectie, deratizare, dezinfectie, Ignifugare

Servicii erbicidare

Pentru ca fiecare casa este unica, oferim combinatia de servicii perfect adaptata nevoilor dumneavoastra. Un pachet atractiv de servicii creat pentru protectia casei si familiei dumneavoastra.

Ignifugarea asigura protectia si rezistenta la foc, serviciile DDD protejeaza sanatatea familiei, iar lucrarile de erbicidare asigura ca daunatorii nu se mai pot ascunde!

Eficient si sigur!

Fiecare etapa a lucrarilor este supervizata de inspectorul de calitate, care se asigura ca operatiunile desfasurate indeplinesc normele de siguranta si nu pun in pericol familia sau mediul inconjurator.

Dezinsectie, deratizare, dezinfectie, Ignifugare

Pentru lucrarile de ignifugare, suntem autorizati de IGSU iar toate lucrarile noastre sunt insotite de certificat de calitate. Ne mandrim ca pentru serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectare si erbicidare am obtinut certificarea ISO 9001:18001. Aceasta garanteaza nu numai ca efectuam servicii eficiente si de calitate, dar respectul pentru mediu si sanatate este primordial.

Mai mult…

Spre deosebire de concurenta, noi punem accent pe prevenirea aparitiei daunatorilor si de aceea apeland la serviciile noastre veti avea intotdeauna cheltuieli mici. In cazul in care infestarea cu daunatori este deja prezenta, avem intotdeauna solutii si amestecuri de substante care asigura rezultate vizibile de la prima vizita. Sunati acum unul din specialistii nostri si va veti convinge. Serviciile de ignifugare, dezinsectie, deratizare sau erbicidare nu trebuie neaparat sa fie scumpe pentru a fi eficiente.

Specialistii Melusti Sonic va stau permanent la dispozitie!

0736 333 555