Servicii D.D.D

Dezinsectie si Deratizare Constanta

In peste 20 ani de lupta cu daunatorii, am invatat ca trebuie sa tratam cu seriozitate gandacii de bucatarie si paianjenii. Clientii nostri pot confirma.

Folosim cea mai noua tehnologie si cele mai noi produse pentru a va putea proteja locuinta printr-un plan de combatere eficienta a daunatorilor.

Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ), emisa de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor“. Fiecare lucrare de Dezinsectie si Deratizare este insotita de un  Raport din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru, si alte detalii de interes, acest Raport fiind recunoscut de toate unitatille carea au competenta de a verfica existente acestor lucrari.

Servicii dezinsectie constanta

Dezinsectie Constanta

Dezinsectia Constanta reprezinta actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor  daunatore pentru om sau animale. Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate  de oameni, atat in interior cat si in exterior.

Desi sunt foarte mici in dimensiuni, gandacii si paianjenii pot aduce mari prejudicii afacerii dumneavoastra. O infestare poate distruge reputatia afacerii dumneavoastra.

Este demonstrat stiintific ca si moralul angajatilor scade atunci cand sunt expusi la un mediu de lucru in care exista daunatori. Dezinsectia periodica este cerinta legala pentru  agentii economici.

Deratizare Constanta

Deratizarea Constanta reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Actiunile de deratizare trebuiesc efectuate permanet pentru pastrarea unui nivel redus sau inexistent de rozatoare.

In afara disconfortului, soarecii si sobolanii pot transmite multe boli catre om sau animalele de companie. Soarecii pot distruge structura de rezistenta a unei case. Nu putem controla intotdeauna interactiunile animalelor de companie sau a celor din curte iar sobolanii pot imbolnavi grav animalele cu care intra in contact.

Desi de multe ori atunci cand vedem rozatoare prin casa sau curte ne gandim numai la disconfort si bolile pe care le pot transmite, riscurile sunt mai mari daca luam in calcul faptul ca acestea pot distruge izolatia cablurilor provocand incendii sau imbolnavirea, chiar turbarea animalelor din gospodarie.

Servicii deratizare constanta

Soarecii si sobolanii pot distruge marfa sau ambalajele aflate in depozite ducand astfel la pierderi financiare. Daca clientii observa soareci sau sobolani in locatia dumneavoastra cu siguranta nu va vor mai trece pragul. Rozatoarelor le place sa roada cabluri electrice. Distrugerea izolatiei electrice poate avea ca efect electrocutarea angajatilor dumneavoastra sau chiar incendiul. In plus, prejudiciul de imagine este enorm putand sa duca chiar la faliment.

Servicii dezinfectie constanta

Dezinfectie Constanta

Dezinfectie constanta. Desi animalele de curte sunt curate, sanatoase si in cea mai mare parte a timpului nu necesita interventia omului pentru a le curata locul de viata (cotetul) dezinfectia poate preveni aparitia unor boli si/sau daunatori. Insectele si daunatorii iubesc si ele animalele. Resturile de mancare (chiar daca raman putin timp), parul sau blana cazute la schimbarea anotimpurilor creaza locuri ideale de ascunzis ale daunatorilor.

Pentru unii dintre agentii economici sau institutii publice, dezinfectia este obligatorie. In aceasta categorie putem oferii servicii de dezinfectie pentru gradinite, scoli, spitale, cabinete medicale institutii sau alte spatii publice.

Dezinfectia alaturi Dezinsectie si Deratizare Constanta este o necesitate in obiectivele supuse unui risc crescut de contaminare si se realizeaza prin aplicarea permanenta a masurilor igienico-sanitare pentru prevenirea infestarilor cu agenti patogeni.

Dezinfectia este necesara si impusa de reglementarile legale in toate zonele publice cum ar fi zone de alimentatie publica, depozite farmaceutice, mijloace de transport, arhive de documente sau ferme zootehnice.

Special pentru afacerea ta

Principalii clienti care solicita operatiuni de dezinsectii si deratizari:

 • Restaurante si hoteluri.
 • Spatii de depozitare.
 • Cladiri de birouri.

De asemenea efectuam operatiuni de dezinfectie pentru:

 • Diverse spatii publice (scoli si gradinite).
 • Depozite farmaceutice, policlinici, cabinete medicale, spitale.
 • Mijloace de transport in comun.
 • Arhive de documente si biblioteci.
 • Crescatorii de pasari si ferme zootehnice.
Pentru acasa

Suntem intotdeauna pregatiti pentru dezinsectii si deratizari:

 • Subsoluri de blocuri, asociatii de locatari.
 • Distrugerea gandacilor de bucatarie din apartamente si case.
 • Indepartarea moliilor si tantarilor din jurul locuintelor.
 • Indepartarea soarecilor de camp din casele nou construite.
 • Dezinfectii cotete pasari sau grajduri.
 • Eliminarea cariilor de lemn din mobila sau constructii de lemn.

Protejati sanatatea animalelor din curtea dumneavoastra prin deratizari si dezinsectii periodice si masuri suplimentare care sa previna aparitia puricilor, capuselor, plosnitelor, etc.